Search
Close this search box.

On će biti otac njenog deteta: Mia Borisavljević prvi put progovorila o dečku i njihovoj ljubavi

(foto: Instagram)

Mia Borisavljević i Bojan Grujić će uskoro postati roditelji. Iako važe za jedan od najlepših parova na estradi, Mia odbija da priča o njihovoj romani. Međutim, u jednom intervjuu pevačica je odlučila da napravi izuzetak i fanovima otkrije detalje veze sa zgodnim kolegom.

„Bojan i ja smo se upoznali na jednom mom nastupu u Beogradu. Došao je da čuje kako zvuči moja svirka jer je trebalo ubrzo da počne da nastupa sa mnom po preporuci mojih muzičara. Prva rečenica koju sam mu tada uputila bila je: ‘Au, čoveče, koliki si, izgledaš kao obezbeđenje, nemoj više da rasteš’. Ubrzo su se pojavile prve simpatije sa obe strane, ali smo to oboje krili. Najviše zbog posla! Tačnije, nisam sebi htela da priznam da mi se desilo upravo ono za šta sam tvrdila da nikad neće. To je da pomešam ljubav i posao! Međutim, razum se tu ništa ne pita. Dugo smo se odupirali našoj ljubavi, ali je privlačnost bila fatalna“, otkrila je Mia, prenosi Kurir.

https://www.instagram.com/p/BVcl86Uh-l2/?taken-by=miaborisavljevic

Ovaj par ima mnogo zajedničkih stvari, a pevačica ističe da ju je kod Bojana privuklo vaspitanje koje nosi iz porodice i pogled na budućnost.

„Bojan je jako odgovoran čovek na kojeg možete da se oslonite. Sa njim znam, kad se nešto dogovorim, da je to tako. Vrlo je privržen porodici, jako emotivan, ali i impulsivan. On je kreativan i tajanstven, što ga čini jako zanimljivom ličnošću. Volimo provod i društvo, da putujemo i da planiramo dosta unapred. Imamo previše toga zajedničkog. Najveća vrlina je što je dobar čovek, a mana mu je što je lenj. Nekad mu treba bager da sprovede neku ideju“, kaže pevačica.

Međutim, Mia i dalje nije spremna da priča o trudnoći, pa je na to pitanje kratko odgovorila: „Prerano je da pričam na tu temu, hvala na razumevanju“.

POSLEDNJE VESTI