On je pobednik britanskog Voice-a

Pobednik Glasa Velike Britanije 2016 ( foto: pa)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Pobednik Glasa Velike Britanije 2016 ( foto: pa) Bivši član grupe Liberty XKevin Simm, je pobednik Glasa Velike Britanije za 2016. godinu. 
Četiri finalista, Cody Frost, Jolan Craigen, Kevin Simm i Lydia Lucy suočili su se u finalu za krunu Glasa Britanije. Finalisti ( foto: BBC )

Tridesetpetogodišnji Kevin bio je obuzet emocijama kada je voditelj pročitao njegovo ime i proglasio ga pobednikom, a zatim se zahvalio svima koji su glasali za njega i priznao da i dalje ne može da veruje da je pobednik, pogotovo u godinama koje ima.

„Kakav neverovatan čovek. Nisam mogao ni da poželim da me pobedi neko bolji. On je kao deda,“ prokomentarisao Jolan, jedan od finalista.

Kevin je uživo izveo tri pesme koje su ga dovele do pobede. Prvi performans bila je izvedba Rihannine balade Stay, koju je sam izabrao, sledeća izvedba bila je sa Rickyjem Wilsonom u duetu i pesma The Killersa Mr Brightside, kao njihov zajednički izbor. Poslednji, ali ne i manje važan nastup bio je u duelu sa Jolanom, a zadatak je bila pesma All You Good Friends, koja je i bila presudna za Kevinovu pobedu.

Iako je Jolan dobio pohvale za izvedbu ove pesme, Kevin je bio taj koji je definitvno pobrao sve simpatije žirija i publike.

Mnoge kolege čestitale su Kevinu pobedu na društvenim mrežama, među kojima i Michelle Heaton, njegova bivša koleginica iz benda.

Dve finalistkinje koji su prve napustile finale, Lydia LucyCody Frost, dobile su sve pohvale kao i podršku u daljem radu od svojih mentora, Willa, nekadašnjeg frontmena grupe Black Eyed Peas i Boy Georgea.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI