Ona je uzrok raskida: upoznajte manekenku zbog koje je Drake prevario Rihannu

Popularni par je (ponovo) okončao svoju vezu (foto: Screenshot)

Veza Rihanne i repera Drakea uvek je bika turbulentna i nekoliko puta su se razilazili i mirili. Ljubav su ponovo obnovili letos, ali ona nije dugo trajala jer je idilu pokvarila Drakeova prevara.

Kako prenose strani mediji, kanadski pevač se navodno zaljubio u lepu manekenku Indiju Love sa kojom je zadnjih dana nekoliko puta viđen u noćnim izlascima. “Istina je, Rihanna i Drake više nisu zajedno, ali oni će se uvek voleti i, poznavajući njih dvoje, ovo nije njihov konačni raskid”, izjavio je bliski prijatelj, sada već bivšeg, para za The Mirror.

A photo posted by illy (@indialove) on

20-godišnja India postala je popularna zahvaljujući rijalitiju The Westbrooks koji je pratio svakodnevicu njene porodice. Ubrzo je na društvenim mrežama stekla milione obožavalaca, a zatim je počela da snima editorijale za proizvođače odeće i modne časopise.  

  A photo posted by illy (@indialove) on

Zanimljivo je da India i Rihanna imaju puno toga zajedničkog, i obe su velike ljubiteljke tetovaža i pirsinga. Pre veze sa Drakeom, mlada manekenka je bila u vezi sa još jednim hip hoperom, The Gameom.

Povezane vesti

Back to Top