in

Ona ne stari: Jennifer Lopez otkrila tajnu savršenog izgleda


Pevačica i glumica Jennifer Lopez sa razlogom nosi titulu jedne od najpoželjnijih dama u Holivudu: ona iz godine u godinu izgleda sve mlađe.

I dok se mnogi pitaju da li je u pitanju genetika ili se ipak podvrgla nekim tretmanima, Lopezova je otkrila „tajnu“ svog izgleda. Priznala je da više ne ustaje svakog jutra u pet da bi trenirala, kao što je to nekad činila, već da je to redukovala na tri treninga, jogu i ples.

„Napokon sam shvatila da moram da cenim sebe. Odrastala sam u nekoj svojoj bajci u kojoj će me princ spasiti i u kojoj moram da se udam kako bih bila srećna. E pa moram vam priznati kako je moja kćerka već „iznad“ mene. Kada je imala osam godina, izjavila je kako ne zna da li ikada želi da se uda“, rekla je otvoreno pevačica.

Istaknula je koliko joj je važno da je partner podržava u usponima i padovima. „Alex i ja oboje znamo kako je to ne imati ništa i to pokušavamo naučiti i decu“, rekla je Jennifer, koja je u vezi sa sportistom Alexom Rodriguezom.

Jennifer i Rodriguez zabavljaju se od početka 2017. godine i pevačica je za jedan magazin izjavila da ne može biti srećnija jer njihova veza još uvek opstaje.

Za mene su veze bile ogromna iskustva uspona i padova, ali nije imalo veze sa bilo kim drugim sem sa mnom. Morala sam da shvatim sebe,” ispričala je.

Sve dok ne naučite da volite sebe ne možete voleti druge na istinski i zdrav način. Jednom kada to naučite možete imati vezu punu razumevanja i poštovanja i međusobne podrške. U meni se dogodila evolucija! Osećam se sigurnije i bolje” , tvrdi J Lo, koja je do sada bila u braku tri puta.