Search
Close this search box.

#OneLoveManchester: Svi detalji o koncertu i sakupljenoj sumi novca (VIDEO)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

(foto: Instagram/mileycyrus)

Kao što je obećala, Ariana Grande se vratila u Mančester, grad u kom je, nakon njenog nedavnog koncerta, živote izgubilo 22 fanova, a još stotinak hospitalizovano zbog težih telesnih povreda. Ona je održala humanitarni koncert kako bi sakupila novac za preživele i porodice poginulih.

23-godišnju pevačicu je podržalo mnoštvo kolega, što nastupima na sceni, što video porukama koje su emitovane na velikim video-bimovima između pesama.

Koncert One Love Manchester otvorio je Marcus Mumford minutom ćutanja, a zatim su se ređali nastupi grupe Take That, Robbija Williamsa, Pharrella Williamsa, Miley Cyrus Nialla Horana. 

Zatim se na sceni pojavila zvezda večeri koja je jedina pevala svoje najveće hitove jer je to bio zahtev jedne od preživelih devojčica koju je posetila u bolnici, dok su ostali izvodili svoje ili tuđe pesme koje su prigodne jednom ovakvom događaju.

https://www.youtube.com/watch?v=GWvATEMRHsM

Usledili su nastupi grupe Little Mix, Katy Perry, Justina Biebera, Coldplaya, Liama Gallaghera, kao i Arijanini dueti sa Victorijom Monét, sastavom The Black Eyed Peas, Nicki Minaj i dečkom Mac Millerom.

Emitovane su poruke podrške sledećih javnih ličnosti: Bonoa iz grupe U2, Stevie Wondera, David Beckhama, Halsey, Bastille, Demi Lovato, Jennifer Hudson, Chance the Rapper, DJ Khaled, Kendall Jenner, Kings Of Leon, Rita Ora i Twenty One Pilots.

Koncert, na kom je sakupljeno preko 2 miliona funti, završen je emotivnim izvođenjima One last time Somewhere over the rainbow tokom kojih je Ariana jedva zadržavala suze.

https://www.youtube.com/watch?v=iMNtiSvQWyg

POSLEDNJE VESTI