Search
Close this search box.

Oni nam vraćaju veru u ljubav: Evo koliko se vole Blake i Ryan

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Oni su dokaz da prava ljubav u Holivudu postoji i dalje (foto: Wenn)

U jeku brojnih holivudksih razvoda, jedan par vratio nam je veru u ljubav. Ryan Reynolds i Blake Lively verovatno su najslađi glumački par na svetu, i proslava glumčevog 40. rođendana bila je prilika da nam to i pokažu.

Zvezda Tračare je posebnom rođendanskom zabavom u njujorškom restoranu sa suprugom proslavila njegov jubilarni rođendan, uz podsećanje da su se u baš tom restoranu u Bostonu zavoleli, Uz fotografiju dekorisanog prostora i sebe u zagarljaju Reynoldsa, Blake je mužu uputila par ljubavnih reči: „Baš mi se se sviđaš. Samo kažem…“, napisala je, između ostalog.

I zvezda Deadpoola je na svom Instagramu na duhovit način zahvalio supruzi na divnom iznenađenju. „Najbolji. Rođendan. Ikada. Zahvaljujući mojoj ženi i internacionalnom špijunu Blake Lively. Uz veliku zahvalnost mom omiljenom njujorškom restoranu i našoj deci koja nisu sve uništila onako kako su planirala“, napisao je Ryan.

Kako možete da pretpostavite, oboje su ispod svojih fotki dobili mnoštvo lajkova i komentara, a među njima je bila i bliska prijateljica para, Taylor Swift, koja je napisala: „Hvala vam ljudi. Sada se davim u suzama radosnicama“.

Blake i Ryan su nedavno po drugi put postali roditelji, i do sada nisu objavili pol ni ime drugog deteta, ali su pokazali da na sjajan način balasiraju između roditeljstva i karijera i da uživaju u društvu jedno drugog

   

POSLEDNJE VESTI