Search
Close this search box.

Oprez sa bubuljicama! One ukazuju na OZBILJNE probleme u telu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prema kineskoj medicini regije na licu gde ti izlaze bubuljice mogu biti znak nekog drugog zdravstvenog problema.
Ova teorija, zvana ‘face mapping’, daje uvid u zdravlje tvojih unutrašnjih organa. Hajde da vidimo šta tvoja koža pokušava da ti poruči…

ČELO Digestivni sistem i žučna kesa

Ako je tvoj čeoni deo masan, to može ukazivati na to da su ti jetra i žučna kesa u lošem stanju. Naravno, ako često nosiš kape ili šešire, i oni mogu biti krivac.

IZMEĐU OBRVA Jetra

Ovde se prvo javljaju alergije na hranu, zato je mudro da proveriš sa lekarom da li imaš neku (posebno na mlečne proizvode).

UŠI Bubreg

Ako primetiš da ti uši gore, to može biti znak dehidratacije. Pij mnogo vode i pokušaj da umanjiš unos kofeina.

OBRAZI Respiratorni sistem

Bubuljice na bilo kom od obraza su reakcija na sklonost ka sinusnim problemima i slergijama. Može značiti i da je vreme da promeniš jastuk, s obzirom na to da se na njemu brzo skuplja mnoštvo bakterija.

NOS Srce i cirkulacija

Stres dovodi do slabe cirkulacije, tako da je vreme za zen fazu, ako ti se u ovoj regiji javljaju bubuljice. Proveri i da nije istekao rok trajanja na tvom puderu, s obzirom na to da pore u ovoj regiji lako mogu da se začepe.

BRADA Stomak

Ovde su vidljivi problemi sa tankim crevom, pa je možda potrebno da smanjiš unos vlakana (zelenila!). ovo ne treba biti pomešano sa spoljašnjom regijom brade, na kojoj su promene zbog hormona.

BLEDA KOŽA

Ako izgledaš bledo, to može biti znak lošeg varenja i protoka krvi. Ako je tvoja koža žućkasta ili se na njoj javljaju tamni tragovi, to može ukazivati na slabu funkciju jetre i probleme sa varenjem.

POSLEDNJE VESTI