Search
Close this search box.

Optuživali su je da koristi fotošop, ali je Sharon Stone dokazala suprotno!

Nasmejana i ležerno odevena, Sharon je stigla na LAX (foto: AKM-GSI)

Kada su se nedavno pojavile nage fotografije Sharon Stone za časopis Harper’s Bazaar, mnogi su odmah krenuli da napadima i negativnim komentarima da je za savršen izgled 57-godišnje glumice zaslužan fotošop.

Istina je možda sa se fotografije koje izlaze u magazinima dodatno dorađuju i retuširaju kako bi zvezde izgledale besprekorno, ali uvek možemo pogledati bilo koju paparaco fotografiju i videti kako one zaista izgledaju. To nam je upravo pokazala i Sharon na losanđeleskom aerodromu kada su je ispred ulaza sačekali fotoreporteri. U ležernoj garderobi, sa minimalno šminke na licu i naočarima za sunce, izgledala je daleko mlađe od svojih godina, nasmejana i pristupačna nije se sakrivala kada su uporni paparcaci počeli da je fotografišu.

Glumica priznaje da je posle zdravstvenih tegoba, koritila filere za lice (foto: AKM-GSI)

Iako na pragu sedme decenije, seks simbol devedesetih je nedavno priznala da je posle stravičnog izliva krvi u mazak 2001. godine, počela da koristi filere jer joj je koža lica posle moždanog udara bila oštećena. „Za ljude poput nas je sasvim normalno da koristimo filere. To je kao da imate maskaru, tako imate i filere. I bolje od raznih procedura sa kojima izledate kao da vam je lice isečeno i da ste usisani u vetrovit tunel“. Sharon je takođe priznala da je jednog trenutka ozbiljno razmišljala da se podvrgen fejsliftingu, ali da je odustala jer je videla sliku sebe i pomislila: „Šta ćeš to tačno da ispravljaš na sebi?“.

Na kraju je pozdravila paparace okupljene na aerodromu (foto: AKM-GSI)

Moramo da priznamo da nama Sharon izleda zaista savršeno i sa filerima u sebi.

POSLEDNJE VESTI