Prati nas

Hot!

Samo ćemo reći WOW: potpuno naga 57-godišnja Sharon Stone!

Prkosi godinama i redefiniše mojam seksepila (foto: Mark Abrahams/Harper's BAZAAR)

Prkosi godinama i redefiniše pojam seksepila (foto: Mark Abrahams/Harper’s BAZAAR)

Karijeru glumice Sharon Stone obeležile su mnogobrojne uloge, ali rola misteriozne i koketne Catherine Tramell Niskim strastima joj je obezbedila status jednog od najvećih seks simbola našeg doba. U intervjuu koji je dala za Harper’s Bazaar, ova lepotica je dokazala da se ništa nije promenilo i da može da stane pred objektiv potpuno naga i u 57. godini života.

Svima je poznata priča o glumici koja je na vrhuncu karijere doživela stravičan izliv krvi na mozak i bila u tako kritičnom stanju da je pravo čudo što se, uopšte, izvukla. Nakon toga su usledile dve godine u kojima je ponovo morala da uči da hoda i govori.

(foto: Mark Abrahams/Harper's BAZAAR)

(foto: Mark Abrahams/Harper’s BAZAAR)

Zato ona danas gleda hrabro životu u oči i malo mari za tuđa mišljenja. Otvorenija je nego ikad pre i voljna da napreduje i da se izgrađuje kako na ličnom, tako i na poslovnom planu.

Svesna je da njeno telo nije u onoj formi kao onda kada je kao izrazito senzualna i čulna 34-godišnjakinja zavodila tim inspektora tokom razgovora u policijskoj stanici u jednoj od kultnih scena svetske kinematografije, ali ona danas drugačije gleda na seksepil.

“U jednom trenutku u životu počneš da se pitaš šta to znači biti seksi. To nema nikakve veze sa tim da li su ti grudi podignute i čvrste. Biti seksi znači živeti u sadašnjem momentu, provoditi se kao nikad dotad i voleti sebe dovoljno da možeš da voliš i onu osobu koja je pored tebe. Kada bih verovala da biti seksi znači da ponovo izgledam i ponašam se kao u Niskim strastima, onda bi ovo bio jedan jako težak dan za mene, kao i za sve one koji bi gledali fotografije”, poručuje Sharon nakon fotosešna u kom je pokazala svima da još uvek ume da se poigrava sa erotičnošću koja nikada ne prelazi preko granica dobrog ukusa u vulgarnost.

(foto: Mark Abrahams/Harper's BAZAAR)

(foto: Mark Abrahams/Harper’s BAZAAR)

7 komentara

7 Comments

 1. nn

  14. 08. 2015. at 21:17

  Fotosop radi bezprekorno…..

 2. @nn

  14. 08. 2015. at 21:21

  …kao i tvoja gramatika, između ostalog.

 3. nn

  14. 08. 2015. at 22:05

  Pogresi se u brzini ..a ovi postovi se ne mogu obrisati da se ispravi greska….Pozzz za tebe….:)….@nn

 4. @nn

  14. 08. 2015. at 23:09

  Izvini. I ja sam prenaglio, ali mi je tužno da neko samo na taj način odreaguje na ovakvu ženu i na njenu izjavu.

 5. nn

  14. 08. 2015. at 23:33

  Zena jeste prelepa i zaista hrabra…ali sam pod utiskom ovih nasih estradnjaka gde nam svaki dan portali otkrivaju kako su se malo zaigrali u fotosopu….pa onda covek nema vise poverenja ni u ove strane fotografije…jer tek oni imaju savremeniju masineriju za fotografije….ODATLE JE I PROISTEKAO MOJ KOMENTAR….a greske se u pisanju desavaju cak i u pisanju poruka na mobilnom….Hvala sto si se izvinio…:)….Pozzz…:)

 6. balmain

  15. 08. 2015. at 11:45

  Ma vazi..koji fotoshop…i nabijanje kompleksa starim zenama…

 7. Macho

  15. 08. 2015. at 21:02

  ovo su slike iz magazina gde svaka žena dobro izgleda bez obzira na godine, pogledajte slike na guglu kad je paparaci uslikaju..liči na akrepa ružnog

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top