in

OTKRIVAMO! Brena i Boba moraju PONOVO da se VENČAJU!

Lepa Brena i Boba Živojinović tokom korone i izolacije uspeli su da ožive plamen stare strasti pa sada uživaju u ljubavi kao na početku veze.

Kako STAR ekskluzivno saznaje, Živojinovići su zbog toga rešili da obnove bračne zavete i to baš u godini u kojoj će proslaviti 30 godina braka. Na tu ideju je došao Boba, a kada je to rekao pred Brenom i sinovima svi su se oduševili.

„Boba je opasan šmeker! On je smislio da se Brena i on ponovo venčaju u budističkom hramu na Tajlandu. Kako su stariji sve više simbolike pronalaze u budizmu i ta filozofija im se sviđa jer ona označava preporod, pobedu nad svim teškim osećanjima, kao i dostizanje stanja blaženstva i unutrašnjeg mira. Činjenica je da oni nikada nisu bili srećniji nego sada i zato je Boba smislio da na proleće odu na Tajland i da se tamo ponovo venčaju u jednom od budističkih hramova kojih ima mnogo. Brenu je oduševila ta ideja i baš je bila emotivna kada joj je Boba to saopštio. Umalo se rasplakala od uzbuđenja jer je postala svesna da će 2021. proslaviti 30 godina braka i da je Boba u pravom trenutku doneo odluku da obnove bračne zavete,“ otkriva za STAR izvor blizak porodici Živojinović i dodaje:

„Njihov brak nije bio med i mleko, imali su mnogo uspona i padova, ali su sve to izdržali. Zato se sada vole više nego ikada i nikad se nisu bolje slagali. Najviše uživaju kada putuju svetom, deca su im sada velika, svi sinovi su samostalni i više ne moraju da brinu za njih. To im je najveća sreća,“ zaključuje izvor.