Otkrivamo ko je ispao iz Survivora večeras: Napeta epizoda, nema više izbacivanja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Večerašnja epizoda bila je najnapetija do sada.

Prva nominovana osoba iz plavog plemena je Denis, a David, koji ima lični imunitet, morao je da nominuje durug osobu koja će otići u duel.

On je rekao da će se voditi da Denisu pošalje protivnika koji mu najviše odgovara: zbog toga je nominovao Lea.

Došlo je vreme da crveni izglasaju svoje takmičare. Najviše njih, čak petoro, je glasalo za Kalua, što nije bilo iznenađujuće.

Kao razlog, navodili su uglavnom činjenicu da njegova energija „najviše odudara od energije tima“. Šta je Kalu rekao o celom crvenom timu, pročitajte ovde.

„Uvek sam spreman za borbu, niko me ne pita, tako je kako. Meni je bitno da niko od ljudi nije rekao da sam loš čovek, sve ovo ostalo i nije toliko bitno,“ rekao je on nakon nominacije.

Bojan, koji ima moć, odnosno lični imunitet, rešio je da nominuje… „Ja sam dosta razmišljao što se ovoga tiča. Ova moć ogrlice je u istom trenutku nezahvalna. Vodio sam se prethodnim iskustvima i delima koje je osoba činila. Meni lično ništa od toga ne smeta, ali ako je takva igra i ako moram da biram, jednostavno moram da odaberem ime,“ rekao je i naveo da je taktizirao i da zbog toga nije želeo da nominuje ženu.

„To bi bio Lazar,“ rekao je on i poslao ga direktno u duel.

Ko je napustio Survivor?

Potom je usledila borba za preživljavanje… Tri runde i dva kruga. Prva dva pobednika se vraćaju u timove, a druga dva takmičara se bore za opstanak.

Leo, Denis, Lazar i Kalu upustili su se u borbu gde je trebalo da uz pomoć užeta balansiraju mehanizam s postoljem sa staklenom vazom. Onaj čija vaza najduže ostane na postolju, ostaje u igri.

Leo i Lazar su bili najslabiji u prvoj rundi. Kalu i Denis su se vratili u svoja plemena.

U drugom krugu, Lazar i Leo nastavili su napetu i tešku borbu, ali pobednik je mogao da bude samo jedan. Igru je izgubio Lazar i on je poslednji takmičar koji napušta Survivor.

Lazar se kroz suze oprostio od ekipe.

„Ja sam ušao sa idejom da pobedim, ali sam shvatio da je ovo ozbiljan šou, da ima mnogo ozbiljnih protivnika. Jesam išao u tom smeru, ali više sam hteo da dam sve od sebe, zato što sam bio zahvalan što sam uopšte došao ovde,“ rekao je on.

POSLEDNJE VESTI