in

Otkrivena pozadina sukoba Brene i Ace Lukasa: Naljutio se jer ga je nazvala narkomanom

Pevač Aca Lukas je u svojoj knjizi ,,Ovo sam ja“ opleo i po koleginici i pevačici Lepoj Breni, te je optužio da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu, sada već bivšu, suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen, prenosi Blic.

Aca je naveko da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodonom avanturom – poznatim srpskim košarkašem, koji je u Americi. Međutim, kako on navodi, njegovu ljutnju pokrenulo je nešto drugo.

„Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Soinja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju: ,,Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman“ – napisao je Lukas i dodao:

„Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo, moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije, Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.“

Inače, Lukas je rekao da su se Živojinovići, kako Boba i Brena, tako i Filip i Aleksandra Prijović sa njim družili samo iz koristi.