Search
Close this search box.

Adele: Baš da vidim da li će me ona glumiti u biografskom filmu!

(foto: WENN)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Nedavno su se pojavile glasine da će Rebel Wilson glumiti Adele u biografskom filmu o slavnoj pevačici. Mnogi su se oduševili ovom odlukom, jer su primetili fizičku sličnost između ove dve zvezde, dok se drugi smatrali da Rebel ne može da glumi pevačicu jer joj vokalno nije ni blizu. Međutim, ispostavilo su to samo prazne priče.

„Nisu mi ponudili da glumim Adele u biografskom filmu. To je u potpunosti izmišljena priča sa izmišljenim neimenovanim izvorima“, napisala je glumica na Twitteru.

U članku koji je obavljen u Daily Staru početkom nedelje pisalo je kako je glumica jako uzbuđena zbog ove prilike i da će, iako zna da nema glas poput čuvene pevačice, uz pomoć savremene tehnologije u filmu će zvučati kao ona. Na kraju su dodali kako se nada da će dobiti blagoslov i od Adele, ali po svemu sudeći ni ona nije oduševljena izborom, iako do filma zapravo neće ni doći.

„Čula sam glasine o tome da će me Rebel glumiti u filmu. Hajde da vidimo da li će se to zaista desiti. Njoj treba moja je*ena dozvola. Samo zato što sam plus-size, to ne znači da me ona može glumiti“, rekla je Adele na svom koncertu i time jasno stavila do znanja šta misli o ideji da je Wilsonova glumi.

Šta vi mislite, da li bi se Rebel snašla u toj biografili, ili je Adele za nju ipak preveliki zalogaj?

POSLEDNJE VESTI