Slavna australijska glumica je bila žrtva otmice u Africi

Australijska glumica i komičarka Rebel Wilson, koja poslednjih nekoliko meseci privlači pažnju neverovatnom transformacijom izgleda, otkrila je za strane medije da je bila žrtva oružane otmice u Africi.

Naime, glumicu i još nekoliko žena otela je nepoznata grupa muškaraca u Mozambiku, a ona je sada prvi put progovorila o vrlo stresnoj situaciji.

„Jednom sam bila oteta u Africi. Bilo je to u ruralnom delu Mozambika. Nekoliko žena i ja smo se vozile na kamionu kada su do nas došli ljudi s drugim kamionom koji je bio pun oružja. Stali su pored nas s velikim puškama i naredili nam da odmah siđemo sa svog vozila,“ započela je Rebel.

„Odveli su nas u kuću oko koje ničeg nije bilo kilometrima. Shvatila sam da se dobro snalazim u kriznim situacijama. Ponašala sam se poput vođe tima. Kad su nas ostavili same, rekla sam drugim devojkama da se uhvatimo za ruke jer sam se bojala da bi tokom noći mogli da uzmu jednu od devojaka i da urade sa nama ko zna šta,“ dodala je hrabra glumica.

Niko nije bio povređen, a devojke su pustili odmah sledećeg jutra. Glumica smatra da su njihov kamion koristili kako bi prebacili ilegalne supstance preko granice.

„Muškarci su sutradan došli i rekli: “Vaš kamion je sada spreman. Možete da idete”. Nismo postavljale nikakva pitanja.“ rekla je Rebel i rekla da su nakon toga sele u kamion i napustile lokaciju, pa je dodala da je to bila jedna od najstresnijih situacija u njenom životu, ali je srećna što su preživele.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.