Search
Close this search box.

Šokantno: Poznatu glumicu drogirali u izlasku!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rebel je doživela veoma neprijatno islustvo u jednom klubu u L.A-ju (foto: Wenn)

Rebel Wilson kaže je da je ubeđena da joj je neko krišom stavio narkotike u piće tokom izlaska u Los Anđelesu pre dva dana.

Zvezda brojnih filmova, među kojima je i Deveruše, izgubila je kontrolu i osećala se veoma loše nakon što je u njeno alkoholno piće ubačena droga, dok je ona plesala na podijumu u jednom popularnom klubu. Zbog toga je, putem društvenih mreža, rešila da upozori fanove na opasnosti koje vrebaju.

„Popila sam jedno piće sinoć u trendi klubu, ali sam ubeđena da mi je neko ubacio drogu. Osećala sam se užasno umorno i dezorijentisano. Bezbedno sam stigla kući, ali sam se probudila osećajući se kao da me je udario kamion. Nisam verovala da to ikada može da mi se desi, ali jeste. Zato, reagujte čim osetite da nešto nije u redu, pazite da budete bezbedni“, napisala je 36-godišnja australijska zvezda, koja je rekla i da veruje da je imala sreće što je odmah shvatila da nešto nije u redu, pa je prestala da pije. „Na moju sreću, popila sam samo trećinu ovog pića i shvatila da nešto nije u redu. Zato sam i uspela da dođem kući pre nego što me je udarilo“, dodala je Rebel na kraju.

POSLEDNJE VESTI