in

Ova pesma je danas veliki hit, a nikada nije trebalo da je čujemo

Novi dan je novo iznenađenje, bar kada je Billie Eilish u pitanju, a ovoga puta nas je sve šokirala otkrivši da jednu od pesama koje je napisala sa bratom Finneasom nikada nije trebalo da čujemo.

U jednoj internet emisiji, u kojoj su oboje gostovali, pevačica je otkrila da pesma Ocean Eyes uopšte nije bila namenjena za javnost.

Naime, njih dvoje su bili članovi plesačkog studija Revolution Dance u Montrouzu u Kaliforniji, pa su pesmu napisali kao poklon instruktoru plesa Fredu.

„U principu, Fienneas i ja smo plesali dok smo odrastali, pa smo postali deo te igračke trupe. Išla sam na takmičenja, moj ceo život je bio ples,“ počela je Billie.

„Imali smo instruktora po imenu Fred, koji i dalje tamo predaje ples i sjajan je. On je znao da Finneas i ja stgvaramo muziku, pa nas je zamolio da napravimo nešto i potom svi zajedno osmislimo koreografiju. Mi smo je snimili za recital na kraju godine,“ nastavila je.

Pesma je bila na sajtu SoundCloud, kako bi joj Fred lakše pristupio.

„Ovaj plesni studio je zapravo zaslužan za početak naše karijere, volimo i studio i Freda jer su nam promenili život,“ dodala je.

Možete li da zamislite život bez pesme Ocean Eyes? Mi i ne možemo baš!