OVO JE KOLEGA: Otkazao emisiju jer mu suparnik ide u penziju

Tužan zbog odlaska svog kolege! (foto: AP)
Tužan zbog odlaska svog kolege! (foto: AP)

Da nije sve u gledanosti, pokazuje i činjenica da će američki voditelj Jimmy Kimmel sredinom maja preskočiti prikazivanje jedne od svojih emisija Jimmy Kimmel Live!, iz poštovanja prema svom cenjenom kolegi DaviduLettermanu, koji će tada prikazati svoju poslednju epizodu Late Show i reći zauvek zbogom medijskom životu.

Kako navodi The New York Times, Kimmel je odlučio da 20. maja ne emituje epizodu svog šoua, kako bi odao počast svom starijem kolegi Lettermanu, koji će tada prikazati svoju poslednju emisiju, budući da su ove emisije stalno bile u žestokom rivalitetu jer se prikazuju u isto vreme na različitim televizijama.

Dugogodišnji prijatelji! (foto: AP)

“Previše poštujem Davida da bih mogao da učinim nešto što bi odvuklo gledaoce da ne pogledaju njegov poslednji šou”, rekao je Kimmel za NYT, “Pored toga, verovatno ću ceo dan plakati, pa će mi biti teško i da radim sa suzama u očima.”

“Veoma sam tužan zbog toga. Dok sam odrastao, svi su me znali u školi da sam jedini klinac koji je gledao Davida Lettermana. Nisam ranije imao video rekorder da bih usnimio njegove epozode pa sam sve gledao uživo. To je bilo mnogo ranije pre nego što se YouTube pojavio, gde možeš da pogledaš sve što te danas zanima. Ja volim Davea i jako će mi nedostajati”, izjavio je voditelj za CNN, žaleći što Letterman napušta svoju karijeru posle 40 dugih godina.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI