Prati nas

Ovo je nova voditeljka ‘Pinkovih zvezda’

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nova sezona Pinkovih zvezda doneće nam razne promene. Pored toga što su zamenili ceo žiri, imamo inovacije i kada su voditelji u pitanju.

Dame ne brinite, Milan Kalinić će i dalje biti glavni voditelj ovog takmičenja, ali sada će dobiti i pojačanje. U pitanju je pevačica Mia Borisavljević koja će zajedno sa rođacima i prijateljima komentarisati i bodriti takmičare u bekstejdžu.

“Ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i smatram je ogromnim izazovom. Dugo sam na javnoj sceni i mislim da će mi to biti prednost, ali sa druge strane imaću sigurno ogromnu odgovornost da ispunim očekivanja produkcije koja su velika. Uzdam se i u pomoć Milana Kalinića koji je već izašao u susret i sa kojim radim uveliko na pripremama pred početak snimanja. Strepim od reakcija publike, ali verujem da činim pravu stvar”, rekla je pevačica, a prenosi Blic.

#tvpink #nedeljnopopodne #nistaslicno

A photo posted by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

“U sam rad žirija se neću mešati niti to komentarisati. Smatram da je izbor odličan i da je šou zagarantovan. A ukoliko i ja budem uspela da doprinesem svemu biću neizmerno srećna. Od Pinka sam dobila dobre uslove za rad i to je bio jedan od razloga zbog čega sam prihvatila ovu novu ulogu u svom životu. Bila sam nakratko i glumica, pa zašto se ne bih sada okušala i kao voditelj. Smatram da pevačka karijera neće trpeti jer su snimanja dobro organizovana i ostavljaju mi dosta prostora za estradni deo posla”, dodaje Mia.

Nova sezona počinje u subotu 1. oktobra, a mi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se snaći nova ekipa.

1 komentar

1 komentar

  1. Blahblah

    22. 09. 2016. at 23:33

    Radojka seljanka koja je zanimljiva bas zbog toga,Aleksandra promasaj zesci,jer ima 2 pjesme koje su okej. Ali je i dalje bezveze.
    Saban je saban,a Zorica Brunclik je bas mica,smorcina. Dragana jedino sto valja tu ostalo je trash. Sry ,samo sam brutalno iskren.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top