in

Ovo je novi dečko Kourtney Kardashian


Želje Kourtney Kardashian su uslišene! Samo nedelju dana nakon što je priznala da ponovo želi da bude zaljubljena, tridesetdevetogodišnja zvezda viđena je na večeri sa trinaest godina mlađim finansijskim inspektorom Davidom Dee Duronom! 

David i Kourtney se poznaju godinama, oboje su članovi iste crkve“ , izjavio je izvor blizak zvezdi. „Njegov brat je bio jedan od glavnih organizatora venčanja Kim i Kanye Westa.“ 

Iako prethodni momci popularne zvezde nisu bili na dobrom glasu, David dolazi iz dobre porodice i prema rečima izvora „jako je drag i dobra je osoba.“ 

Pored toga, izvor tvrdi da je David jako religiozan, veruje u Boga i redovno ide u crkvu. Kako je izjavio, nada se da će Kourtney ovoga puta imati sreće i da je ovo početak nove romanse.

Podsećamo, zvezda je nedavno bila na zajedničkom putovanju sa svojim bivšim dečkom i njegovom novom devojkom Sofiom Richie, ali prema tvrdnjama izvora i ostatka porodice, Kourtney nije uspela da pronađe zajednički jezik sa novom izabranicom svog bivšeg partnera.