Ovo je transvestit koji je spavao sa SRPSKIM pevačima!

Amanda u društvu MC Stojana (foto: Facebook)
Amanda u društvu MC Stojana (foto: Facebook) Muškarac iz bivše Jugoslavije koji se predstavlja kao Amanda Dior otkrio je da je spavao sa polovinom srpske estrade!
Ovaj transvestit tvrdi da je u krevet odveo mnoge poznate muškarce, ali da ih neće pominjati javno.
U društvu Harisa Džinovića (foto: Facebook)
U društvu Harisa Džinovića (foto: Facebook)
„Pitanje je samo ko je spreman da prizna da se druži sa mnom. Ja kao prava dama ne želim da pominjem imena ljudi s kojima sam bila. Kako sam ja ‘svestrana dama’, kada bih ti navela sve koji me lože, trebalo bi mnogo prostora.“ tvrdi Amanda za Informer i dodaje da naši pevači vole da ostavruju razne fantazije. „Međutim, ono što je najbolje, skoro sve moje fantazije su ostvarene. Najčešće žele da me odvuku u krevet oni koji se predstavljaju kao najveći ženskaroši.“
Sa Sanjom Maletić (foto: Facebook)
Sa Sanjom Maletić (foto: Facebook)

7 Responses

  1. you wish, sweetie.
    lik je kriza, da je bar sofisticiran, ili zgodan, ili da ima neku karizmu, pa da i poverujemo ovako, kao tetka u srednjim godinama koja je prvi put- napaljena- krenula u disco. missm…kritican si!

  2. Uzasno izgleda, ko daje prostor medijski ovima? Ovo se bas, bas vidi da je musko prava ona balkanska faca muska samo premazana sa 3 tone sminke, ne verujem nista sta prica, da je musko a izgleda kao npr. Andrej Pejic pa ajde i da poverujem.

  3. Hahahah kad vidim Harisa s „njom“ sve je jasno! Tko ne zna priču o trokutu Haris-Grašo-Boris Novković :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI