Search
Close this search box.

Ovo su detalji treće epizode 3. sezone Ubice mog oca

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova, treća sezona serije Ubice mog oca koja se svakog ponedeljka od 20 sati emituje na TOP kanalu, ponovo je osvojila publiku uključivši još jedan slučaj koji omiljeni junaci publike treba da reše.

Nakon druge epizode koja je donela uzbudljiv povratak advokata Miloša Rončevića i njegove bande, dileme inspektora Jakovljevića i nove žrtve koje rešavanje slučaja čine težim, napetost u trećoj epizodi postepeno raste.

Mirkovi problemi postaju sve veći, Aleksandar pored svog posla kojeg ima oko ubistva doktora koje se samo komplikuje iako ima prvog osumnjičenog, mora da utvrdi šta mu se dešava sa najboljim prijateljem. Poslednje što mu treba je Jelenin pritisak na temu dece, pogotovo što oseća odgovornost za njeno ranjavanje.

Rada izbegava Savu što njega rastužuje. Pronađen je novi leš, jasno je da je obračun narko klanova u toku, Marjanović mora nešto da preduzme, piše N1.

U ovoj epizodi, pored glavnih junaka, tu su i Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Marko Gvero, Anica Dobra, Uliks Fehmiu i drugi. Reditelj je Miloš Kodemo.

https://facebook.com/UbiceMogOca/videos/288147105162321/

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

POSLEDNJE VESTI