Prati nas

Vesti

Ovo su najuticajnije zvezde na internetu

Po listi cenjenog magazina

Kylie Jenner i predsednik Trump su samo neka od imena na ovoj listi

Magazin Time je iove godine napravio malu listu najuticajnijih osoba na društvenim mrežama. Lista je puna javnih ličnosti o kojima često slušamo i čitamo na Twitteru, YouTubu, Instagramu i Facebooku. A bez bilo kakvog iznenađenja na samom vrhu se nalazi BTS.

BTS je poslednje dve godine zavladao društvenim mrežama zahvaljujući brojnim vernim fanovima. Momci već se već neko vreme nalaze i na samom vrhu Billboardove Social 50 liste, zbog čega im je prvo mesto na Time listi bilo zagarantovano.

Nakon BTS, na listi su se našla i imena Logana i Jake Paula. Kako zbog često šokantnog sadržaja na svojim kanalima važe za najomraženije jutubere na sceni, oni su često i tima razgovora i debate na društvenim mrežama. Njihova imena su najgluglovanija imena u svetu YouTuba, što samo pokazuje koliku popularnost su stekli u poslednjih par godina.

Na listi se nalaze i Rihanna, Kylie Jenner, Kanye West, Charlotte i Dave Willner, koji su pokrenuli fondaciju kako bi spojili decu i roditelje razdvojene na granici SAD-a, Naomi Watanabe, japanska Instagram zvezda, Donald Trump, Desus i Mero, Sia Cooper, Roland Szabo, školarac koji je pokrenuo Yanny ili Laurel misteriju, Eman al Nafjan, devojka koja se zalagala za pravo žena u Saudijskoj Arabiji da voze, Scott Rogowsky, preslatki Ryan sa kanala Ryan ToysReview, Shaun King,  prvi čovek koji je pokrenuo trend Black Lives Matter, trenutno najpopularniji gejmer Ninja i mnogi drugi.

1 komentar

1 komentar

  1. k

    29. 06. 2018. at 16:47

    kim kardashian ne a?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top