Ovog latino šmekera žene obožavaju, a jedna Hrvatica je uspela i da ga smuva

Oduvek je bio miljenik ženskog pola (foto: Facebook)

Mnoge žene širom sveta ali i na našim prostorima sanjaju o tome da makar upoznaju Enriquea Iglesiasa. Međutim, ovog latino pevača, koji je godinu dana živeo u Beogradu, uspela je da smuva i jedna starleta sa Balkana.

Hrvatica Nives Celzijus je otkrila da je imala burnu romansu sa poznatim pevačem pre desetak godina, kada je on nakratko raskinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom Annom Kournikovom.

Ali posle svega, ova starleta i pevačica kaže da se nikada ne bi pomirila sa njim.

“Ne vraćam se nikad na staro”, otkrila je ona za Kurir.

Kakav su par bili? (foto: Instagram)

Nives je takođe otkrila da Enrique nije dobar ljubavnik i da više nije njen tip.

“Sada, u ovim godinama, nema šanse da bih pala na njegov šarm ili uopšte na taj tip frajera, ali tada sam bila klinka. Nisam ni tada gajila iluzije da bi on mogao da bude s anonimnom devojkom kao što sam ja. Žene su ga opsedale. Non-stop su ga zvale neke najpoznatije glumice, slale mu poruke. Bilo je sasvim jasno da njemu treba jedna svetska zvezda. Veoma je slatkorečiv, ume da udeljuje komplimente ženi a da to ne zvuči bljutavo. I ono što je najbitnije, pored njega se žena oseća najpoželjnije na svetu. Međutim, ne bih pričala o tome kakav je u krevetu. Ne razmišljam o njemu, valjda to dovoljno govori o tome”,  otkrila je Nives.

Povezane vesti

Back to Top