Paris Hilton ugostila ekipu ‘Bling Ringa’

Paris kaže da je plakala tokom scene snimane u njenoj kući

 

Film Bling Ring rediteljke Sofie Coppole u kome grupa tinejdžera (jednog od njih glumi Emma Wotson) provaljuje u domove svetski poznatih javnih ličnosti, ući će i u dom naslednice Paris Hilton.

U filmu inspirisanom stvarnim događajima, kada su tinejdžeri opsednuti slavom odlučili da zloupotrebe internet kako bi locirali gde žive i kuda se kreću javne ličnosti, sa namerom da ih opljačkaju i naprave im veliku materijalnu štetu, Paris Hilton će se pojaviti samo na sekund. Fokus filma ostaće na tinejdžerima, i iako je ovaj incident bio potresan za Paris, ona je dozvolila rediteljki da se film snima i kod nje u kući.

“Sofia je došla na moj rođendan prošle godine i oduševila se mojim domom. Rekla mi je da scene ne bi bile iste kada bi bile snimane u studiju koji samo liči na moju kuću” – izjavila je naslednica nakon što je svoj dom uzajmila rediteljki.

Paris je film odgledala tek na premijeri na filmskom festivalu u Kanu i izjavila je da je tokom scene snimane u njenoj kući plakala i ponovo doživela sve što joj se zaista desilo 2008. godine.

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo ovaj film, pogledajte kratak trejler scene snimane u kući Paris Hilton:

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top