Petar Perović se venčao zbog papira?

Petar i Tristan u braku iz interesa?

 

Vest da je maneken Petar Perović u braku sa plesačem Tristanom Templom šokirala je domaću javnost, ali prema saznanjima dnevnih novina, reč je o fiktivnom braku dvojice muškaraca radi viših interesa.

Navodno se Petar oženio za Tristana zbog problema sa imigracionom službom.

“Peca i Tristan su prijatelji i nerazdvojni saradnici već godinama. Srpski maneken je želeo da se trajno nastani u Britaniji, gde se veoma uspešno bavi modelingom, ali nikako nije mogao da dobije radnu dozvolu. Zbog toga je dugo očajavao, sve dok mu Tristan nije predložio da se venčaju kako bi skinuo sa vrata imigraciono i postao stanovnik Londona. Petar je prihvatio ponudu i sebi bliskim ljudima objasnio o čemu se radi kako ne bi došao u neprijatnu situaciju. Rekao mi je: ‘Venčao sam se zbog papira.’ Tamo je to potpuno normalna stvar, jedino se u Srbiji pravi fama oko gej brakova’. otkrio je za Alo prijatelj manekena koji je želeo da ostane anoniman.

S druge strane, atraktivni maneken nije želeo da detaljiše oko odnosa sa Tristanom, samo je poručio da je teško ostati i živeti u stranoj zemlji.

“Svi meni bliski ljudi znaju šta je prava istina. Uopšte ne želim da se povlačim po štampi tim povodom. Reći ću samo da nije lako ostati i živeti u stranoj zemlji, a vi čitajte između redova”, rekao je Perović.

Izvor: Alo.rs
Foto: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top