Peca u novom Severininom spotu

Sećate se manekena Pece ili tačnije Petra Perovića iz prošle sezone Velikog brata VIP? E pa ako vam je Peca simpa, imaćete priliku da ga gledate u novom spotu za Severinu pesmu „Muškarcu samo treba kurva„. Kako piše Svet, Severina je jako želela da upravo Peca bude deo njenog novog spota. Tako je Peci galantno platila avionsku kartu od Londona, gde maneken trenutno živi do Zagreba. Zatim je kao prava zvezda prevežen mercedesovom limuzinom od aerodroma do Opatije, gde se našao sa Seve i njenim prijateljima, dečkom i saradnicima. Tamo su se dogovorili oko snimanja novog spota i ostalih detalja… Kakav zvezdani tretman za bivšeg ukućana VIP Velikog brata…

petar-perovic1

izvor: Svet

16 Responses

  1. peca je stvarno ali stvarno bash…svaka mu cast…zato ga je seve i odabrala.a i stvarno muskarci vole samo kurve…

  2. slatkis,bolje procitaj tekst,pa komentarisi moj komentar.nadam se da tracara cenzurise sve sto je neprimereno,a moj komentar nije cenzurisala,prema tome…kad smo kod male dece,prvo to je pleonazam(deca su i inace mala!)drugo,deca danas znaju i razumeju mogo vise nego mi u njihovim godinama kad smo bili!

  3. Pa Sevka zna sta je biznis svaka joj cast da je bar vise zena poput nje!!!!

  4. iiiiiiiiiissssssssssssssuuuuuuussssssssssssseeeeeeeeeee bože kaj vi pišete. pa seve je baš zakon!!!!!!!!!

  5. To je istina poslala mu je kartu i bio je na razgovoru ali nisu se dogovorili!
    Ja to znam jer sa sa njim druzim!

  6. jojjjj kako je lepi jojjj pojela bih gaa. lepsi i zgodniji nem ana celoj zemaljskoj kugli. kisss ljubim teeee……:>:>:>………..

  7. izgleda fenomenalno, ali njegovo ponasanje je uzas, uopste nije muzevan, sve pada u vodu :(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI