in ,

Peti Grand Festival: Pobednica je Snežana Đurišić!


B398QamIQAAN41T

Nakon dva polufinala, održana prehodnih dana, večeras je izabran pobednik Grand Festivala. Odlukom stručnog žirija pobednica je Snežana Đurišić sa pesmom Niko me nije voleo kao ti.

10454986_10205799288166555_7479245041918481461_o
Konačan redosled i broj poena (foto: Printscreen)

Večeras se u finalu predstavilo 20 izvođača, koji su se prethodna 2 dana takmičili u polufinalima. Među njima su: Davor i Mirna, Milica Todorović, Ivana Pavković, Danijel Alibabić, Stevan Anđelković, Snežana Đurišić i drugi. Odlukom stručnog žirija treće mesto osvojio je Dejan Matić, a drugo mesto Milica Todorović. U top 5 plasirali su se još i Tanja Savić i Darko Lazić.

„Zahvaljujem se svima od srca, presrećna sam što sam deo ove priče i što će neko zbog ovoga da bude srećan. Jedva se suzdržavam od suza“, izjavila je pobednica, nakon što se na bini pojavila i njena ćerka koja joj je poklonila cveće.

0b95a-unnamed
Pobednici (foto: Grand.rs)

Kada su nagrade u pitanju, pobednička kompozicija dobiće poseban marketing kao i visokobudžetni spot, koji će dobiti i drugoplasirana i trećeplasirana pesma. Mi vam donosimo pobedničke pesme.

3. mesto: Dejan Matić – Ako mi odeš ti

2. mesto: Milica Todorović – Konačna odluka

1. mesto: Snežana Đurišić – Niko me nije voleo kao ti

Inače, kao što smo već rekli, pobednicima ovog puta nisu dodeljene novčane nagrade. Budući da je kompletan festival organizovan pod sloganom Budi Human, sav prihod od glasanja otišao je u humanitarne svrhe za lečenje bolesne dece. Festival je organizovan u saradnji sa Humanitarnom fondacijom Novi Beograd budihuman.rs i tim povodom Grand produkcija je uplatila milion dinara. Na kraju, direktor Grand produkcije Saša Popović obavestio je sve da je putem SMS glasova prikupljeno 102.000 evra pomoći.