Pevač se prijavio na rehabilitaciju zbog depesije i suicidnog nagona

Reper je fanovima otkrio da se dugo bori sa depresijom i anksioznošću (foto: Facebook.com/kidcudi)

Pevač Kid Cudi podelio je sinoć na Facebooku veoma potresnu vest sa svojim obožavaocima. “Prijavio sam se na rehabilitaciju zbog depresije i suicidnih nagona”, napisao je reper.

Cudi, kome je pravo ime Scott Mercudi, opisao je da se oseća posramljeno, i da je živeo u laži pre nego što je potražio pomoć. “Trebalo mi je dosta vremena pre nego što sam došao do ovog zaključka, ali to je nešto što moram da zradim zbog sebe, svoje porodice, moje najbolje drugarice/moje ćerke i svih vas mojih fanova. Nemam mira. Nisam ga imao od kako ste me upoznali”, dodaje 32-godišnji muzičar.

Bez ustezanja je takođe priznao da se može desiti da sam sebe ozledi. “Anksioznost i depresija su upravljali mojim životom već dugo, te zbog toga nisam mogao da izađem iz kuće, niti da sklapam nova prijateljstva. Nikome nisam verovao i dosta mi je toga da budem sputavan u životu”, napisao je između ostalog Cudi.

Its been difficult for me to find the words to what Im about to share with you because I feel ashamed. Ashamed to be a…

Posted by Kid Cudi on Tuesday, October 4, 2016

Fanovima se izvinio zbog odsustva sa scene i obećao da ipak planira da objavi nove pesme. “Novi album uskoro izlazi. Obećava, Želeo sam da završim sve poslove pre nego što počnem da se fokusiram na svoj oporavak”.

Obožavaoci repera su na društvenim mrežama ostavljali poruke podrdške i ohrabrenju muzičaru kao i želje za što brži oporavak. Cudijev poslednji singl, Frequency, objavljen je u petak.

https://www.youtube.com/watch?v=jifc7bpnYlg

Povezane vesti

Back to Top