Search
Close this search box.

Piers Morgan iskritikovao ponašanje Ariane Grande nakon napada u Mančesteru

(foto: WENN)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

(foto: WENN)

Nakon terorističkog napada u kom je, nakon koncerta Ariane Grande, stradalo 22 fanova mlade pevačice, a još stotinak završilo u bolnici zbog težih i lakših telesnih povreda, pop zvezda se povukla u ilegalu. Ona je nakon događaja koji je potresao ceo svet uputila jedan tvit fanovima, otkazala ostatak turneje, a zatim napustila Evropu i vratila se u svoj dom kako bi u krugu porodice prebrodila ovaj traumatični period života.

Iako su mnogi razumeli potrebu pevačice da se osami i skloni od medijske pompe, našli su se i oni kojima je ovaj gest Grandeove zasmetao.

Nakon što je Katy Perry objavila fotografiju britanske kraljice koja je posetila žrtve napada u bolnici i izrazila svoje poštovanje prema ovom činu, javio se Piers Morgan, jedan od najpoznatijih britanskih novinara i TV lica. „Slažem se, mada bi bilo lepo od Ariane Grande da je i ona ostala u Mančesteru i uradila isto.“

„Očekivao sam da će ostati, kao i da će posetiti i zbrinuti fanove koji su u bolnici i srodnike onih koji su preminuli“, dodao je Piers.

Morgan je ovim tvitovima izazvao burne polemike. Dok su se neki složili sa njim, bilo je i onih koji su istakli da je Ariana platila sahrane onima koji su stradali, te da treba imati razumevanja za psihičko stanje u kom se nalazi.

POSLEDNJE VESTI