Search
Close this search box.

PKS: Bojana ponovo pobedila, Daniel slavio rođendan!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Treća pobeda za Bojanu
Pročitajte sve o najnovijim dešavanjima u sve popularnijem kuliranskom šou, Prvom Kuvaru Srbije
Prethodna pobednica Anja Šaranović kao nagradu je dobila privilegiju da svojim kolegama podeli meso od kojeg će večeras praviti jelo, pa su tako takmičari nazimenično dobijali svinjski file, krmenadle i vratove. Aleksandra Janković i Big Lale su od Anje tražili da dobiju meso koje je bilo ispod tanjira, pa su tako oboje dobili po svinjsku glavu od koje će praviti svoje jelo. Posle vremena provedenog u prodavnici, takmičari su počeli da spremaju jela, pa tako Dinča pravi mućkalicu, Bojana file u sosu od bibera, Anja bečke šnicle, Aleksandra Bursać pilav, a Aleksandra Janković i Big Lale pohuju mozak i jezik…
Čanak joj napravio sos
  Žiri se šeta od kuvara do kuvara, deli savete, ukazuje na greške, hvali takmičare… Nenad Čanak je primetio da niko od takmičara još nije koristio tucanu papriku, Petar da je Suzana stavila previše ulja u tiganj i objašnjava joj da u teflonskom tiganju ništa ne može da zagori, skreće pažnju Viktoriji da je stavila sirćeta više nego što treba i da se zato oseća miris kiseline u studiju. Obojica pomažu Mariji da što bolje spremi svoje jelo, Nenad joj čak i pravi i sos.
Proslavio rođendan
  Posle vremena predviđenog za spremanje jela, žiri poziva Daniela da izađe bez tanjira i Cakanu da ponese svoj tanjir, a od ostalih kuvara traži da Danijelu otpevaju neku pesmu, s obzirom na to da mu je danas rođendan. Daniel se zahvaljuje na čestitkama i pesmi, a žiri hvali Cakanu što je pored svog zadatog jela uspela da napravi i slatkiš za Daniela.
Dobili pohvale za hrabrost
  Takmičari koji su pravili jela od svinjskih glava su dobili sve pohvale za hrabrost. Suzanin file je ocenjen kao suv, krompir živ, a kombinacija luka i višanja ocenjena je kao loša. Petar je za Viktorijine rolovane šnicle sa suvim šljivama rekao da je sigurno najbolje jelo koje je ona napravila u životu. Ani Milenković su karamelizovane paprike i luk, u kombinaciji sa sosom od brusnica i borovnica, kojim je prelila meso, donele finale u kojem se borila sa Bojanom.
Oni su bili u izboru za najbolje jelo
  Međutim, Bojana Stojković je ponovo pohvaljena da nikada do sada nije imala jednostavan prilog, a to su danas bile kruške, koje su joj zajedno sa fileom i sosom od bibera i senfa donele treću pobedu u takmičenju. Žiri je današnji dan ocenio kao uspešan i pohvalio napredak kuvara.

POSLEDNJE VESTI