Prati nas

Extra

Pogledajte kako izgledaju Moćni rendžeri za odrasle

Go Go Power Rangers! (foto: Forbes)

Go Go Power Rangers! (foto: Forbes)

Sigurno ste svi kao deca gledali Moćne rendžere i svađali se ko će biti crveni, a ko plavi, zar ne? Verovatno vam ponekad nedostaju svi ti crtani filmovi ili serije koji su obeležili vaše detinjstvo, ali vam sada sve to deluje pomalo naivno da biste gledali dogodovštine svojih junaka ponovo.

Pa, nije baš sve izgubljeno. Na internetu je pravi hit takozvani bootleg koji je 80-ih godina prošlog veka bio vezan za muzičku industriju, a ogledao se u audio kasetama koje su kružile među obožavaocima određenog izvođača. Naravno, bile su u pitanju nezvanične, neautorizovane kompilacije pesama, bilo da se radi o najvećim hitovima ili, pak, neobjavljenim ili live verzijama pesama.

Ubrzo bootleg postaje deo i filmske i strip kulture, te se tako pojavljuju nezvanični nastavci popularnih video dostignuća koja se više ne prikazuju na TV-u.

Verovatno niste znali da je i sam fenomen 50 nijansi sive nastao kao bootleg Twilight serijala knjiga i filmova, tako što je autorka trenutno najprodavanijih knjiga na svetu pisala blog o svojim maštarijama kako bi izgledala veza Edwarda i Belle da su svakodnevno imali seksualne odnose. Kako je ta nit priče nedostajala mnogim fanovima Sumraka blog koji je vodila E. L. James je dostizao neverovatan broj poseta dok ona nije donela odluku da ga ugasi i pretoči u knjigu dodavši par izmena što se tiče glavnih aktera.

Na YouTube-u možete pogledati brojne nezvanične nastavke omiljenih crtanih filmova ili serija u verziji za odrasle, a mi vam predstavljamo nastavak Moćnih rendžera u kome naši omiljeni junaci iz detinjstva osim što rade ono zbog čega smo ih i zavoleli, takođe i upražnjavaju seks, koriste narkotike i rade sve one stvari koje čine svet odraslih.

Jednu od glavnih uloga tumački James Van Der Beek. 

1 komentar

1 komentar

  1. Castles

    26. 02. 2015. at 20:44

    Ja bih ovo gledao.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top