in ,

Koliko su se promenili: ekipa serije ‘Dosonov svet’ na okupu 20 godina od prve epizode


Prvi put otkako se serija Dosonov svet završila 2003. godine, cela ekipa okupila se kako bi se fotografisali za naslovnu stranu magazina Entertainment Weekly.

Katie Holmes (Joey Potter), James Van Der Beek (Dawson Leery), Joshua Jackson (Pacey Witter), Michelle Williams (Jen Lindley), Busy Phillips (Audrey Liddell), Kerr Smith (Jack McPhee), Meredith Monroe (Andie McPhee) i Mary Beth Peil podsetili su se lepih vremena koje su proveli zajedno tokom snimanja drame, emitovane širom sveta od 1998. do 2003. godine.

EW

„Viđali smo jedni druge tokom godina, ali nikada se nismo našli zajedno na okupu. I nikad nam nije dovoljno, koliko god da smo zajedno,“ ispričala je Katie kroz osmeh na licu, dok je Meredith dodala da se činilo kao da su odrastali zajedno.

Glavni glumci u to doba bili su tinejdžeri koji su preko noći dostigli svetsku slavu. Serija je brzo prikupula simpatije gledalaca širom sveta, pre svega zbog živopisnog načina na koji je pričala priču o jednostavnim ljudima. Pogledajte u našoj galeriji kako su glumci izgledali pre 20 godina, a kako izgledaju danas.