Search
Close this search box.

Zbog sekte je nije video 8 godina: Tom Cruise se uželeo ćerke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ćerka glumca Toma Cruisa, Suri nije imala nikakav kontakt sa ocem od razvoda svojih roditelja, međutim, kako pišu strani mediji, to će se uskoro promeniti.

Naime, Tom Cruise nije video ćerku od 2012. godine, mada je imao pravo da je viđa 10 dana mesečno. Ipak, on to nije želeo jer po pravilima njegove vere, budući da Suri ne pripada sajentološkoj crkvi, ni Tom ne bi trebalo da bude u kontaktu sa njom.

Međutim, kako “In Touch Weekly” prenosi izjavu bliskog Tomovog prijatelja koji tvrdi da je Tom u procesu napuštanja sajentološke crkve kako bi mogao da obnovi odnos sa Suri.

Glumac je navodno pogledao njene najnovije slike i shvatio da želi da bude prisutan u ćerkinom životu.

https://www.instagram.com/p/CHx_EuIH_Lm/

“Video je koliko je odrasla i to je sve promenilo. Tom je žrtvovao najvažnije stvari u svem životu zbog sajentologije i ako bi je se ikada odrekao to bi bilo zbog njegove ćerke”, tvrdi ovaj izvor.

Strani mediji, takođe, pišu da je Tom Kruz redovno pisao pisma Suri, ali da je njena majka, Katie Holmes, to krila od nje.

Suri je navodno pronašla ta pisma u kući Kateining roditelja u Ohaju, pročitala ih i izrazila želju da vidi oca, prenose strani mediji.

POSLEDNJE VESTI