Tom Cruise ulaže milione kako bi završio „Nemoguću misiju“

Snimanje blokbastera već je ranije prekidano i nekoliko puta pomereno, zbog čega je Tom Cruise na ivici živaca. Rekao je kolegama kako ulaže ogroman trud u projekat, te da ga po svaku cenu želi završiti, uprkos pandemiji.

Iako poznati holivudski glumac važi za jednu od zvezda s kojom nije lako raditi, nedavni njegov ispad na setu za vreme snimanja “Nemoguće misije 7” sve je iznenadio.

Svet je obišla vest, kao i audio-snimak na kojem glumac urla na zaposlene zbog toga što se nisu pridržavali mera držanja socijalne distance.

Naime, njega je izbezumilo i razbesnelo to što su na setu neki od radnika bili na manje od dva metra udaljenosti, te im je odbrusio kako će oni biti krivi ako se film ne bude snimio do kraja.

Ako te vidim da to ponovo radiš, dobijaš jeb*ni otkaz. Ako bilo ko uradi to ponovo iz ove ekipe, odlazi sa seta,“ vikao je Tom na snimku.

Više od 50 zaposlenih u Varner Brosu ostalo je zatečeno njegovim ispadom, a britanski “The Sun” prenosi kako je Cruise, u velikoj želji da završi ovaj projekat, uložio milione kako bi produkciju preselio u novi improvizovani studio u Hertfordširu.

Glumac je tokom svog ljutitog obraćanja rekao kolegama kako ulaže ogroman trud u sve ovo i da je reč o filmu koji “hrani” hiljade porodica, i da zbog toga nema mesta neodgovornom ponašanju.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI