Search
Close this search box.

Tom Cruise se ćerke odrekao zbog sekte, a ona je sada napunila 14 godina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kako vreme leti – Suri Cruise, koju su Tom Cruise Katie Holmes dobili tokom braka, nedavno je proslavila 14. rođendan.

Iako je odrasla pod budnim okom paparaca, danas je retko viđamo u javnosti pa je bilo pravo iznenađenje kada je njena mama objavila fotografiju na kojoj je sada već velika devojka.

Katie Holmes je povodom 14. rođendana objavila fotku na kojoj se vidi Suri s leđa s velikim vencem od ruža na glavi, što su brojni fanovi pozdravili.

Ipak, najtužnije u celoj priči je to što Cruise ne sme da viđa ćerku zbog – sajentologije, verske zajednice koja je u mnogim društvima obeležena kao sekta.

Naime, prema pravilima ove verske zajednice, oni koji nisu njeni članovi i sa nipodaštavanjem gledaju na njene aktivnosti, smatraju se nepoželjnim osobama. Takva je Katie Holmes, a samim tim i njena i Tomova ćerka.

Suri je za ovo navodno saznala prošle godine, kada je slavila 13. rođendan.

„Katie više nije mogla da izbegava pitanje gde je tata i zbog čega se ne viđa sa njim, pa je rešila da joj sve ispriča,“ rekao je izvor tada.

„Tomovo odsustvo iz Surinog života povećavalo se iz godine u godinu, pa Katie stvarno nije videla poentu u izbegavanju ove teme. Poslednjih meseci, glumca nema ni medijima, ali ni kod ćerke. Iako, pravno gledano, on može da je viđa 10 dana mesečno, to se ne događa,“ ispričao je izvor.

Tom Cruise ćerku nije video godinama

Tom navodno nije video Suri od 2013. godine, ne zove je, niti joj šalje poruke.

„Tom je uopšte nije kontaktirao, a ovo su bitne godine za njen razvoj. Sve ukazuje na to da Tom nikada neće u potpunosti „odigrati“ svoju ulogu oca,“ kaže izvor.

Sa druge strane, Katie je učinila sve što je bilo u njenoj moći da ovo saznanje za njenu ćerku bude što je manje moguće bolno.

Ono što je Suri posebno zabolelo jeste činjenica da je Tom u stalnom kontaktu sa decom iz prvog braka sa Nicole Kidman, Isabellom i Connorom. Oboje su istaknuti članovi Sajentološke crkve, u kojoj su i zaposleni.

„Katie je ostavila Toma jer nije želela da Suri bude sajentolog, ali Toma smatraju bogom u crkvi. Teško da bi mogao da se približi Suri, a da ne ugrozi svoju reputaciju,“ otkriva izvor i dodaje da je Suri utehu pronašla u maminom dečku, glumcu Jamiju Foxxu.

„Tužno je to što se Jamie više ponaša kao otac nego što je to bio slučaj sa Tomom ikada. Ovo je sve teško za nju, ali uz maminu podršku sve će prebroditi,“ završava izvor.

Tom i Katie upoznali su se 2005., a onda nakon osam nedelja su se verili. U aprilu 2006. Katie je na svet donela Suri, a krajem godine u Italiji je održano veliko venčanje.

Nakon 6 godina, odlučili su da se razvedu, a razlog nikada nije saopšten, iako se dugo nagađalo da je i za njihov raskid kriva – sajentologija.

POSLEDNJE VESTI