VIDEO: Tom Cruise doživeo nervni slom: Vikao na ekipu filma jer nisu nosili maske

Glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog filma “Nemoguća misija” vikao je i ekipi filma pretio otkazima zbog propusta u sigurnosnim antikovid protokolima za snimanje filmova, piše britanski “The Sun”.

Prenoseći da imaju autentični audio snimak Kruzovog vikanja na ekipu filma, a koje se deli i po Tviteru, iz “The Sun-a” navode da je zvezda akcionog filma u opsežnim primedbama zamerala propuste fizičkog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Glumčev predstavnik za medije odbio je da to komentariše.

“The Sun” piše i da je, prema tom audio snimku, Kruz ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju, uz poruku “Razumete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete da budete razumni i ne mogu da se nosim s vašom logikom, otpušteni ste”.

“The Sun” nije naveo kada se to tačno dogodilo, ali ekipa je u London stigla početkom decembra, zbog nastavka snimanja sedme “Nemoguće misije”, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u februaru, u Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Kruz je u julu i lično apelovao na norveškog premijera da delove filma snima u Norveškoj prema modifikovanim karantinskim pravilima.

Taj film “Paramount Pictures-a” trebao bi da bude objavljen u novembru 2021, oko čega je Kruz, prema zvučnom zapisu na koju se poziva “The Sun”, na setu filma još rekao i da se Holivud oslanja na filmove poput “Nemoguće misije” kako bi se industrija održala u nevolji, te da želi film “zlatnog standarda, jer veruju u nas i ono što radimo”.

“Mission: Imposible” jedna je od najvećih franšiza u Holivudu, a poslednji film iz 2018. na svetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milion američkih dolara.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.