Search
Close this search box.

VIDEO: Tom Cruise doživeo nervni slom: Vikao na ekipu filma jer nisu nosili maske

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog filma „Nemoguća misija“ vikao je i ekipi filma pretio otkazima zbog propusta u sigurnosnim antikovid protokolima za snimanje filmova, piše britanski „The Sun“.

Prenoseći da imaju autentični audio snimak Kruzovog vikanja na ekipu filma, a koje se deli i po Tviteru, iz “The Sun-a” navode da je zvezda akcionog filma u opsežnim primedbama zamerala propuste fizičkog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Glumčev predstavnik za medije odbio je da to komentariše.

“The Sun” piše i da je, prema tom audio snimku, Kruz ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju, uz poruku “Razumete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete da budete razumni i ne mogu da se nosim s vašom logikom, otpušteni ste”.

“The Sun” nije naveo kada se to tačno dogodilo, ali ekipa je u London stigla početkom decembra, zbog nastavka snimanja sedme “Nemoguće misije”, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u februaru, u Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Kruz je u julu i lično apelovao na norveškog premijera da delove filma snima u Norveškoj prema modifikovanim karantinskim pravilima.

Taj film “Paramount Pictures-a” trebao bi da bude objavljen u novembru 2021, oko čega je Kruz, prema zvučnom zapisu na koju se poziva “The Sun”, na setu filma još rekao i da se Holivud oslanja na filmove poput “Nemoguće misije” kako bi se industrija održala u nevolji, te da želi film “zlatnog standarda, jer veruju u nas i ono što radimo”.

“Mission: Imposible” jedna je od najvećih franšiza u Holivudu, a poslednji film iz 2018. na svetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milion američkih dolara.

POSLEDNJE VESTI