Šok fotke: Šta se desilo sa licem Toma Cruisa? Estetski hirurzi pokušavaju da daju odgovor na pitanje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mada je ovog leta, kada se pojavio na Vimbldonu, izgledao besprekorno, kao i uvek, ogromna promena na licu Toma Cruisea postala je glavna tema svetskih medija.

Kada se Tom Cruise pojavio sa sinom Connorom na utakmici bejzbola, niko nije mogao ni da pretpostavi da će njegove fotografije obići svet i društvene mreže i postati viralne.

Verovatno bi sve bilo kao i obično da Tom danas ne izgleda potpuno neprepoznatljivo, i to u odnosu na period od pre samo dva ili tri meseca.

Cruise izgleda sasvim drugačije, natečeno i podbulo, čime je odmah pokrenuo šuškanja da se zaigrao kada je u pitanju estetska hirurgija. Drugi misle da se naglo ugojio, a treći su mišljenja da je u pitanju samo alergijska reakcija!

O čemu se radi? Estetski hirurzi probali su da daju odgovor na to pitanje.

https://www.instagram.com/p/CU9hz5ntMbT/

Estetski hirurg Nila Raja misli da je su razlog injekcije i fileri.

„Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica,“ tvrdi ona.

Hirurg Ross Perry smatra da je ovo kombinacija prečestih tretmana i viška kilograma.

„Tom izgleda znato drugačije, ali smatram da je to zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduto. Kao da su mu oči mnogo manje nego što jesu, izgled akao veverice. Takođe, vidi se da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak, a s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora“, kaže doktor.

Inače, Toma smo, koliko letos, videli na Vimbldonu, u društvu Hailey Atwell, glumice s kojom je nedavno raskinuo višemesečnu vezu, ali izgledao je potpuno drugačije nego danas…

Tom nije jedini o čijem izgledu se piše i priča. Pre nekoliko meseci je, takođe zbog neprepoznatljivog izgleda, glavna tema medija bila Demi Moore.

POSLEDNJE VESTI