Search
Close this search box.

Pogledajte novi spot ‘Ministarki’ i Saše Matića!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)
Samo nedelju dana nakon snimanja, pevač Saša Matić i grupa Ministarke predstavili su novi spot za numeru Zver.

Uprkos tome što su u nekoliko navrata izjavile kako su želele da se pozabave svojom samostalnom karijerom, jedinstvenoj ženskoj grupi na domaćoj muzičkoj sceni saradnje sa najvećim estradnim imenima se same nameću.
(foto: PR)
Ovaj budući hit je rađen u produkciji FM play-a, koju čine naši proslavljeni hitmejkeri, Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su i osnivači ovog ženskog benda.
Snimanje spota trajalo je nekoliko dana na atraktvnim lokacijama širom Beograda, a simbolično sve je u znaku imena pesme poput psa dobermana, zatim albino pitona, kao i tetovaže zveri koje su se našle na vratu frontmena grupe Edite Aradinović. Seksepilna pevačica je imala nekoliko veoma atraktivnih stajlinga, a triko od tila je atmosferu na snimanju doveo do samog usijanja, te je muški deo ekipe dobar vremenski period bio na pravim mukama.
Takođe, veliku pažnju privukli su i skupoceni motocikli koje je svojevremeno vozila legendarna Monika Beluči, a Vama prepuštamo da sami procenite kome ova zver bolje pristaje – glumici ili našim lepoticama?

POSLEDNJE VESTI