Ponosno pokazuje savršeno telo i oduzima dah!

Manekenka je izgledala kao vizija u ljubičastom na crvenom tepihu juče u LA-ju (foto: Broadimages)

Juče je u Los Anđelesu održana dodela Daytime Emmy nagrada, a jedna od najstilizovanjih zvezda večeri bila je Heidi Klum.

42-ogodišnja manekenka i voditeljka Project runway-a, je bila nominovana u nekoliko kategorija, a svoju neverovatnu figuru je pokazala u cvetnoj haljini boje lavande modne kuće Versace. Bivši Viktorijin anđeo i majka troje dece je blistala na crvenom tepihu u kompletu mini čipkane haljine preko koje  je išla duga suknja u cvetnom dezenu.

Lepršava Versace haljina je joj je stajala savršeno (foto: AP)

Ona i Tim Gunn su bili nominovani i u kategoriji najboljih vodetelja rijaliti programa za emisiju u kojoj se takmiče  mladi kreatori, a u petak je na njujorškoj nedelji mode snimljena  i finalna epizoda 14. sezone.

Pored Klumove, na dodeli prestižnih nagrada pojavili su se i Mindy Kaling, Julianne i Derek Hough, zatim Nina Dobrev, Katherine McPhee i mnogi drugi.

Brat i sestra su odneli pobedu za serijal ‘Dancing with stars’ (foto: AP) Glumica i pevačica Katherine McPhee u haljini sa perlicama u boji zlata (foto: Broadimages) Komičarka Mindy Kaling je izgledala savršenoj u crvenoj haljini na jedno rame (foto: Broadimages)
Preslatka Nina je delovala opušteno i prelepo u dvodelnoj haljini u mint i crnoj boji sa dubokim izrezom (foto: AP)
Preslatka Nina je delovala opušteno i prelepo u dvodelnoj haljini u mint i crnoj boji sa dubokim izrezom (foto: AP)

POSLEDNJE VESTI