in

Posao iz snova: Ovaj 6-godišnji dečak zarađuje milione igrajući se na internetu

YouTube je odlična platforma za sve kreativne pojedince koji žele da zarade novac na originalan način.  To je dokazao i Ryan, kojeg je Forbes imenovao za jednog od 10 najplaćenijih jutubera na svetu.

Dok su ostali šestogodišnjaci  zauzeti igrajući se isključivo radi svoje zabave, ovaj dečak je igranjem postao milioner. Kako prenosi Forbes, Ryan je u 2017. godini zaradio neverovatnih 14.6 miliona dolara i to tako što isprobava i ocenjuje popularne igračke pred kamerama.

Njegov kanal je kreiran 2015. godine, kada je Ryan imao samo 3 godine, a danas na tom kanalu ima neverovatnih 10 miliona fanova koji ga svakodnevno gledaju.

Ryanova majka Loann je napustial svoj posao kao profesorka u srednjoj školi kako bi se fokusirala na njegov YouTube kanal, a taj rizik joj se i  te kako isplatio.

‘’Ryan je gledao puno kanala koji su ocenjivali igračke. Neki od njegovih omiljenih jesu EvanTubeHD i Hulyan Maya, jer su pravili puno klipova o Tomasu i drugarima, a on obožava Tomasa. Jednog dana me je pitao: ‘Kako to da ja nisam na YouTubu kada sva ostala deca jesu?’. Tada smo odlučili da napravimo YouTube kanal. Odveli smo ga u prodavnicu da kupimo njegovu prvu igračku. Bio je to Lego set sa lokomotivama. Tako je sve počelo’’, ispričala je Loann u jednom intervjuu.