Prati nas

Extra

Posle golih fotki, porodična idila: Pogledajte novi video Cardi B

Porodična idila!

Cardi B i Offset su ponosni mama i tata malene bebe Kulture i to neprestano pokazuju na društvenim mrežama, što je bio i slučaj ove nedelje.

Naime, nakon glamurozne večeri na dodeli Bilboard muzičkih priznanja, na kojoj je reperka sa sobom kući ponela nekoliko važnih nagrada koje je osvojila zbog doprinosa muzičkoj industriji tokom protekle godine – ona je na instagram objavila predivan porodični snimak.

Na snimku, Kulture sedi u Offsetovom krilu i igra se kašikom koju tata pokušava da joj oduzme. Nakon nekoliko pokušaja, reper nije uspeo u tome, a Cardi je napisala da je njena malena ćerka “baš živahna.”

Pogledajte video ispod.

View this post on Instagram

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Sredinom nedelje, Cardi B je šokirala pratioce i fanove kada jeobjavila eksplicitni video na Instagramu, nastao u svlačionici tokom dodele Billboard nagrada.

“Svim kučkinim sinovima koji naokolo pokazujete tu sliku, a sad je i fotošopirate i vičete: ‘Gle, ovo je Cardina pi*ka, Cardina pi*ka! Najprije, to nije moja pi*ka, ovo je moja pi*ka ovde”, govori pobesnela reperka na snimku.

“Odavde sam rodila ćerku. A ovaj tu deo, deo koji se vidi kad radim ovo, to je samo moja guzica. Baš želite vidjeti moju pi*ku? Trebalo je da dođete da me vidite dok sam bila je*na striptizeta. Sad je kasno”, rekla je Cardi koja je poznata po svojoj besramnosti.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top