Oprez! Zbog novog internet izazova, mladi završavaju U BOLNICI

Cardi B Megan Thee Stallion ušle su u istoriju zahvaljujući pesmi WAP, koja je debitovala na prvom mestu Billboardove Hot 100 liste.
Uprkos tome što je pesma naišla na mnoge kritike, njih dve su je srčano promovisale, a u svemu im je pomogao i TikTok. Jedan od poslednjih izazova na ovoj mreži upravo je WAP izazov, zbog koga su mnogi završili i u bolnici. Sve je počelo kada je koreografiju za pesmu na TikToku objavio Brian Esperon, 8. avgusta. Izazovu su se priključile i mnoge druge zvezde, među kojima su Charli D’AmelioAddison Rae, ali ako pogledate koreografiju, ona je daleko zahtevnija od onih na koje smo navikli na ovoj mreži. Skakanje, tverkovanje i špaga na kraju samo se neki od delova koreografije, nakon koje mnogima nije bilo dobro. Većina onih koji su pokušali da odrade korake, završili bi u bolnici, kao što je slučaj sa @lib_bbbbbbb koja je izvrnula koleno i bila priključena na infuziju.
@lib_bbbbbbb

#fail #gonewrong #dancegonewrong #tiktokgonewrong #tiktokfail #tiktokdancefail #dancefail #tiktokinjury

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Druga korisnica, @tonkatrace, prošla je „malo bolje“ – kako je rekla, noge su joj u modricama i izvrnula je vrat, ali se bar „oseća seksi“.
@tonkatrace

Watch this before you dance to WAP #cardi #cardib #JustVisiting #wap #over30 #funny #traceytips

♬ WAP(feat. Megan Thee Stallion) – Cardi B
Izazovu se priključila i Cardi B, koja je koreografiju odigrala tokom Instagram lajva, ali srećom, nije se povredila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI