Search
Close this search box.

Posle Posh, od turneje Spajsica odustala i Mel C

Izgleda da neće biti ništa od povratničke turneje Spajsica (foto: Facebook)

Fanovi su se nadali da će ponovo videti sve članice popularne ženske grupe Spice Girls povodom obeležavanja dvadesetogodišnjice njihovog najpoznatijeg hita Wannabe.

Međutim, Mel C je razočarala obožavaoce svojom izjavom da do ponovnog okupljanja ipak neće doći. Liverpulska pevačica, koja je važila za najjači vokal u grupi, je prvenstveno želela da se fokusira na ozbiljniju muzičku karijeru umesto izvođenja starih hitova. Ona je pošla stopama Victorije Beckham, koja je ranije izjavila da ne želi da se pridruži bendu na turneji, kako bi se posvetila modi.

Melanie C (foto: Instagram)

„Ona voli i poštuje ostale devojke, ali jednostavno nije osećala da je pravi trenutak za ponovno okupljanje. Mel C sada ima druge prioritete, a takođe joj je smetala činjenica da se Victoria još u početku ogradila od njih“, preneo je izvor magazinu The Sun.

U priči još uvek ostaju Geri Horner, Melanie B i Emma Bunton koje bi onda nastupale kao trio. Geri i Mel B i pored ovakve situacije žele da nastave sa planovima, i da godišnjicu obeleže na neki način, tako da čak razmišljaju da naprave šou muzičkih talenata kako bi pronašli dostojne zamene za dva upražnjena mesta.

Spice Girls na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. (foto: Instagram)
Spice Girls na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. (foto: Instagram)

Emma je takođe govorila o turneji ranije ovog meseca i potvrdila da popularne Posh neće biti. „Mi obožavamo jedna drugu. Prošle smo kroz toliko toga, i volela bih da zajedno uradimo nešto. Sve vodimo potpuno drugačije živote i imamo različite menadžere“, rekla je Baby Spice.

Da li biste voleli da vidite Spice Girls u novoj postavi, ili mislite da je njihovo vreme prošlo? U nastavku poslušajte pesmu Wannabe koja je bila njihov prvi singl.

POSLEDNJE VESTI