Potukle se Nevena i Sindi, Nevena izbačena!

U Kući Velikog brata došlo je do fizičkog obračuna!

Nevena Milićević nasrnula je u toku jučerašnjeg dana na Ivanu Stamenković Sindi i time dovela do usijanja njihov odnos, koji je užaren od samog ulaska u kuću. Kako pišu Novostisve je počelo kada je Sindi prokomentarisala kako Nevena ima celulit a potom i uštinula manekenku za nogu.

Nevena je zbog ovoga pobesnela, skočila i udarila Sindi u glavu, a potom krenula i da je čupa. Napadu je prethodio celodnevni verbalni sukob. Zbog ovog postupka, pretpostavlja se da će ona biti izbačena iz kuće.

UPDATE: Na mejl nam je upravo stiglo i zvanično saopštenje, u kome se potvrđuje da je Nevena izbačena iz kuće Velikog brata. Prenosimo ga u celosti.

“Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je doslo do kulminacije u tom odnosu – naime, manekenka Nevena Milićević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom. Do toga je došlo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled  besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakav fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata. Svi ukućani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da  napusti kuću, ali pravila su jasna i moraju se poštovati.”

Redakcija Tracara.com, foto: Emotion

Povezane vesti

Back to Top