in

Poznata američka glumica i srpski umetnik dobili sina!


Poznata amerčka glumica Chloë Sevigny 2. maja postala je majka prelepog dečaka kome je ime dala Vanja.

Zvezda serije Američka horor priča u braku je sa umetnikom srpskog porekla, Sinišom Mačkovićem.

Ona se putem svog Instagram naloga zahvalila svima koji su o njoj i bebi brinuli u porodilištu, u Njujorku, pa je objavila i fotografiju sina.

“Hvala svim zaposlenima u bolnici “Mt. Sinai East” za vašu hrabrost,upornost i ljubaznost, pogotovo hvala medicinskim sestrama što su bile tako nežne i pune strpljenja. Šaljem blagoslove svim porodicama koje prolaze kroz porođaj u ovim teškim vremenima,“ napisala je.

View this post on Instagram

Welcome to the world Vanja Sevigny Mačković Born May 2nd New York City Thank you to all the staff at Mt. Sinai East for your bravery, perseverance and kindness, especially the nurses for being so gentle and patient. Blessings to all the other families giving birth during this time. #ilovemyboys 🐣

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on

Inače Siniša Mačković svoju privatnost čuva daleko od javnosti, a američki mediji ga opisuju kao ekscentričnog umetnika.

Siniša na Instagramu nema svoje fotografije, a jedina koju je okačio je ona iz pasoša, kada je bio mali. O njemu se ne zna mnogo, osim da je rođen u Zagrebu 1980. godine.

Umetnik je u Americi direktor jedne umetničke galerije, a strani mediji navode da u njoj ima dela vredna čak 200.000 dolara, te da je i te kako uticajan u svojoj branši.