Jennifer Lawrence na udaru koleginice!

(foto: Reuters/Wenn)
(foto: Reuters/Wenn)

Izgleda da je novi selebriti rat na pomolu i to između dve plavokose glumice.

Chloe Sevigny, modnu ikonu 90-ih, kojoj je čak i prestižni magazin The New Yorker posvetio 7 stranica opisujući je kao tadašnju It girl, a koja je kasniju slavu stekla kao glumica koja se establirala u mnogim značajnim filmovima među kojima treba izdvojiti Dečaci ne plaču, Smeđi zeka, kao i nekolicinu filmova kontroverznog danskog režisera Larsa von Triera, danas možemo gledati u popularnoj seriji American Horror Story. 

Iz nekog razloga ona je u intervjuu za magazin osula paljbu po svojoj koleginici Jennifer Lawrence

“Dopada mi se kada je filmska zvezda neko ko je, zaista, velika i značajna filmska zvezda. Angelinu Jolie smatram velikom filmskom zvezdom. Takođe, volim Emmu Stone. Ona je tako sva preslatka. Ali, Jennifer Lawrence… Nju smatram prilično iritantnom. Previše je vulgarna.”

Ne znamo šta ima na to da kaže Jennifer, podjednako uspešna glumica čija je slava počela da raste još od filma o X-Menu, otkada se pojavila u nekoliko značajnih filmova za koje je zaradila brojne nominacije za Zlatni globus i BAFTA nagrade, a ostaće upamćena i kao druga najmlađa dobitnica Oskara za najbolju glumicu. Mi tu ne vidimo ništa iritantno…

Povezane vesti