Poznata dizajnerka Lepa Danojević otkriva tajnu svojih zavodljivih kreacija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mlada dizajnerska niže uspehe kako na domaćoj, tako i na inostranoj modnoj sceni (foto: Instagram.com/lepacouture)

Jedna od najpopularnijih srpskih dizajnerki, Lepa Danojević, svojim brendom Lepa Couture osvojila je kako domaće, tako i inostrano tržište. Kreatorka će uskoro na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u predstaviti novu kolekciju pod nazivom Symphony.

Lepa sarađuje sa velikim brojem javnih ličnosti, pa se tako na njenom spisku nalaze voditeljke, pevačice i mnoge druge žene iz javnog života Srbije. Dizajnerka se pre nekoliko meseci predstavila i modnim znalcima u Italiji na Nedelji mode u Milanu, a uskoro je očekuje ponovni odlazak.

Ana Mihajlovski u kreaciji Lepe Danojević (foto: Instagram.com/lepacouture)

„Ovo će biti nešto sasvim novo od mene, ali opet prepoznatljivo po čipki, kristalima i svili. To je moj pečat i to ne menjam. U petak ću prikazati raskošne haljine, pojedine ručne komade bogate kristalima kombinovane sa jedostavnim modelima pantalona i različitim krojevima svlenih bluza“, rekla je Lepa i dodala da joj je drago što sarađuje sa poznatim damama.

„Kako poznate tako i one dame koje znaju šta žele i imaju istančan ukus i mogu to da iznesu, ja sam uvek tu. Meni je drago što se poznate dame prepoznaju u mojim modelima i što ih jako lepo nose i tu sam da izađem u susret za svaku priliku“, priznaje Lepa, čije kreacije u šou programu Ja imam talenat nosi Ana Mihajlovski, kao i pevačica Ana Kokić.

Čipka je njen zaštitni znak (foto: Instagram.com/lepacouture)
Čipka je njen zaštitni znak (foto: Instagram.com/lepacouture)

„Saradnju sa Anom Mihajlovski sam ostvarila pre par godina. Privatno sam je mnogo zavolela. Ana je žena koja zna šta želi i mnogo je laka za saradnju. Ona jednostavno sama izabere ono što ona želi i to iznese na pravi način. Kada je Ana Kokić u pitanju, ona mi je izašla u susret za Serbia fashion week i ustupila mi svoju liniju cipela koje je radila za jednu modnu kuću. Moram priznati da su cipele koje je uradila jako lepe, pa sam već rezervisala dva para za sebe“, kaže Lepa i priznaje da obožava modu kojom se bavi najviše iz ljubavi.

„Sve što radim zaista radim iz ljubavi i osećaja i sve planove što imam lako ih preokrenem. Pratim sebe i svoj osećaj, nigde ne žurim i idem korak po korak“, kaže na kraju dizajnerka.

POSLEDNJE VESTI