in

Predstavljena nova programska šema TV Pink!

Predstavljena nova programska šema najgledanije televizije! (foto: PinkPress)
Predstavljena nova programska šema najgledanije televizije! (foto: PinkPress)

Nova programska šema TV Pink u svojoj 21. sezoni postojanja obećava izuzetno kvalitetne i zabavne sadržaje. Vlasnik Pinka Željko Mitrović na današnjoj konferenciji za štampu najavio je pored već emitovanih Pinkovih zvezda i šou programe Pinkove zvezdice i Prvi komičar Srbije, kao i emitovanje poslednje dve sezone serije Sulejman veličanstveni.

„Veoma sam se trudio i brinuo čak i oko svakog šrafa kada je projekat Pinkove zvezde u pitanju. Sada kada imamo rezultat koji kaže da je to najgledanija emisija ne samo u Srbiji, nego i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, ne možemo, a da ne budemo veliki optimisti kada je nova sezona u pitanju. Već u petak gledaoci će imatio priliku da vide dve premijere. Jedna su nove epizode Sulejmana, a druga je šou program koji naizgled ima istu sadržinu kao Pinkove zvezde, a u stvari budi potpuno drugačije emocije, jer se radi o šou programu u kojem učestvuju najmlađi, tinejdžeri i deca“, rekao je Mitrović.

Mitrović je najavio da će krajem oktobra početi još dva šou programa, Prvi komičar Srbije i Društvena mreža.

„U prvom koji smo ovih dana zaštitili i koji ćemo kao i prethodna dva formata ponuditi svetskom tržištu, koje je već pokazalo interesovanje za njima i uputilo reči pohvale, takmičari će biti nadareni šoumeni, ljudi koji umeju da zabave svoje društvo, rođeni komičari. Gradnja scenografije je u toku, a u pitanju je svedenija kabaretska atmosfera, dok će žiri, kojeg čine eminentni glumci i zabavljači, biti zaista fascinantan“, otrkio je Željko.

Predstavljene su i nove skupocene i veoma atraktivne scenografije Jutarnjeg programa koji sada traje od 7 do podneva, kao i nove scenografije emisija Magazin in, Nedeljno popodne Ami G show.

Urednik filmskog programa Dragan Jeličić predstavio je novitete u svom sektoru koji se prostire osim na zemaljske programe u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori i na 14 specijalizovanih filmskih kanala.

„Kupili smo novih 3000 naslova filmova koji se protežu od klasika do najnovije produkcije iz 2014. godine, a sve to ćete imati najviše priliku da vidite na našim filmskim kablovskim kanalima, dok će tek par stotina naslova biti emitovano na nacionalnoj frekvenciji. Što se serijskog programa tiče, osim turskih hit serija Sulejman veličanstveni i Zehra, uvodimo i ponoćni termin namenjen urbanijoj ciljnoj grupi kada ćemo prikazati sve tri sezone najskuplje britanske serije svih vremena Bordžije. Emitovanje počinje 29. septembra. Uslediće i globalno veoma popularna serija Dexter“, izjavio je Jeličić.

Redakcija Tracara.com