Prati nas

Televizija

Željko Mitrović planira da ukine rijaliti programe

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, najavio je da bi narednih godina u potpunosti mogao da ukine rijaliti emisije koje se emituje na njegovim kanalima.

Najavljujući nove igrane serije, Mitrović je istakao da su rijaliti formati uzeli maha, zbog čega razmišlja da ih ukine.

“U ovoj ekspanziji rijaliti programa ljudi su razvili jednu potpuno drugačiju emociju i oni su, praktično, u nedostatku igranih programa potražili emociju u rijalitijima, gde imamo jednu autentičnu razmenu energije i zato tu tranziciju sada moramo odraditi spretno, kako bi igrani programi u narednih nekoliko godina potpuno zamenili rijalitije,” rekao je Mitrović.

On je dodao da misli da će ovo nadmašiti gledanost rijalitija.

Ako se to ne desi, onda ćemo biti svi poraženi, i ovi talentovani glumci i kompletna produkcija. Što se tiče daljih planova, u sledećoj sezoni će biti kombinovani program i nećemo potpuno prestati sa njim i verujem da će se u narednih nekoliko godina steći uslovi da se potpuno izmestimo iz sfere rijalitija,” završio je.

Podsećanja radi, dobar deo programske šeme Pink televizije čini rijaliti program Zadruga, koji se bez prekida emituje od septembra prošle godine.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. noname

    21. 05. 2019. at 22:26

    jel moze i zeljko mitrovic da se ukine i svi pink programi generalno?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top