Search
Close this search box.

Ruski tajkun je prošlost: Ćerka Željka Mitrovića u vezi sa pevačem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ćerka televizijskog maga, Željka Mitrovića, nedavno je raskinula veridbu od plavokosog milijardera. Ipak, Kristinina prva ljubav bila je nevina i puna romantike.

Iako je nedavno na svoju dvogodišnju veridbu sa milijarderom Ilijom stavila tačku, pre njega je bila zaljubljena u dečka, čije vam je lice zasigurno poznato.

Kristina se, naravno nikada nije isticala po svojim ljubavima, već isključivo lepotom, talentima i manirima. Međutim, javnost kao gladni vuk često želi da zadire i u privatnost ne bi li usput saznali i nešto intimnije iz života omiljenih likova.

Kada se prvi put pisalo o emotivnom životu ćerke Željka Mitrovića, povod za to bila je prva ljubav Kristine Mitrović, Igor Lazarević.

https://www.instagram.com/p/CeYyiw3DWgQ/

U to vreme Igor je bio finalista prve sezone popularnog takmičenja „Pinkove zvezdice“, a njih dvoje svoju romansu nisu krili. Bili su zaljubljeni tinejdžeri, a njihove fotografije na mrežama brojale su hiljade lajkova. Nakon godinu dana ljubavi je došao kraj, ali se o ovom raskidu tada nije mnogo govorilo.

„Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe.“ rekao je za medije Igor, nedugo posle raskida 2018. godine.

Kristina se na tu temu nije oglašavala, a da je krenula dalje javnosti je bilo jasno kada je na svom „Instagramu“ obrisala fotografije sa crnokosim Igorom i zamenila ih fotografijama sa plavokosim milijarderom, sa kojim je u ljubavi uživala tri godine, piše Story.

POSLEDNJE VESTI